Psychoterapia indywidualna

Oferujemy psychoterapię indywidualną w nurcie integracyjnym (łączącym różne szkoły psychoterapeutyczne), ze szczególnym uwzględnieniem promocji i ochrony zdrowia.

Program edukacyjny dla klientek zabiegów medycznych, nieleczniczych...

czyli wszystko co powinnaś wiedzieć, zanim odwiedzisz lekarza: medycyny estetycznej, chirurga plastycznego czy stomatologa estetycznego a boisz się zapytać.

Praktyczna Szkoła Umiejętności w zakresie zabiegów Medycyny Estetycznej

Celem warsztatów jest promocja medycyny estetycznej w środowisku Lekarzy stomatologów ze szczególnym naciskiem na kontekst bezpieczeństwa medycznego oraz prawnego wykonywanych zabiegów, a także całokształtu metodologicznego wybranych zagadnień. Efektem każdych zajęć jest nabycie konkretnej wiedzy i umiejętności do natychmiastowego zastosowania w prowadzonej praktyce lekarskiej.

Zastosowanie nici PDO w liftingu tkanek miękkich twarzy i ciała oraz biorewitalizacji skóry

Obecnie światowy rozgłos w medycynie estetycznej zyskało zastosowanie nici PDO do niechirurgicznego i bezinwazyjnego liftingu oraz rewitalizacji skóry. Obecność tej substancji w tkankach aktywuje syntezę kolagenu i lipolizę, a atraumatyczne nici przeznaczone do mechanicznego uniesienia tkanek (posiadające drobne haczyki) dodatkowo zapewniają spektakularny efekt liftingu.